Vacatures Welzijnshuis

De gemeente Kortenberg is een middelgrote gemeente met ongeveer 20.000 inwoners en gelegen in hartje Vlaams-Brabant, tussen Leuven en Brussel. De diensten van het Welzijnshuis zijn zeer goed bereikbaar, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Zij zijn gehuisvest in het Administratief Centrum op het De Walsplein 30 te 3070 Kortenberg, in het OC Berkenhof (Dienstencentrum), Beekstraat 25 te 3070 Kortenberg.

Het Welzijnshuis van Kortenberg heeft momenteel volgende vacature:

Celhoofd Sociale Dienst (B4-B5)

Brutowedde min. € 2.782,03 - max. € 4.532,13 - voltijds - statutair - werfreserve van 1 jaar

Jobinhoud: U bent als leidinggevende verantwoordelijk voor een goedwerkende sociale dienst die een optimale maatschappelijke dienstverlening verzekert aan de cliënten. U biedt een doelmatige en efficiënte ondersteuning aan de maatschappelijk werkers en voorziet beleidsinformatie voor secretaris en voorzitter.

Profiel: U voldoet aan de competentievereisten zoals opgenomen in de functiebeschrijving van Celhoofd sociale dienst. U beschikt over een bachelordiploma sociaal-agogisch werk, een bachelordiploma verpleegkundige, afstudeerrichting sociale verpleegkunde, of een daarmee gelijkgesteld diploma. U heeft reeds 3 jaar anciënniteit als maatschappelijk werk(st)er of in een functie gelijkaardig aan hoofd sociale dienst. U beschikt over een rijbewijs B. U moet slagen in een aanwervingsexamen: de schriftelijke proef gaat door in september 2017 voor de mondelinge en psychotechnische proeven wordt het tijdstip later bepaald.

Aanbod: Moderne werkomgeving. Interessante verlofregeling. Glijdend uurrooster. Ruime opleidingskansen. Elektronische maaltijdcheques (€ 8/dag). Haard/standplaatstoelage. Gratis hospitalisatieverzekering. Volledige terugbetaling openbaar vervoer. Fietsvergoeding (€ 0,22/km) enz. Relevante beroepservaring bij de overheid, uit de privésector of als zelfstandige kan in aanmerking komen bij de vaststelling van het loon.

Interesse? Solliciteren kan tot uiterlijk 21 augustus 2017 door uw motivatiebrief (inclusief uw cv, aan afschrift van uw diploma en een recent uittreksel uit het strafregister – specifiek model 2 art. 596.2) te sturen naar Personeelsdienst, Dr. V. De Walsplein 30 – 3070 Kortenberg of te mailen naar personeelsdienst@kortenberg.be

Spontaan solliciteren

Het Welzijnshuis heeft dikwijls snel nood aan nieuwe personeelsleden o.a. ter vervanging van personeelsleden bij langdurige ziekte, loopbaanonderbreking, enz.

Spontane sollicitaties zijn steeds welkom. Geef duidelijk aan welke functies uw voorkeur wegdragen. Als er vacatures zijn waarvoor u in aanmerking komt, wordt u gecontacteerd. U kan uw sollicitatie richten aan de Raad voor maatschappelijk welzijn, De Walsplein 30 - 3070 Kortenberg.