Richtingwijzer

Vacatures Gemeentebestuur

De gemeente Kortenberg is een middelgrote gemeente met ongeveer 20.000 inwoners en gelegen in hartje Vlaams-Brabant, tussen Leuven en Brussel. De gemeente is zeer goed bereikbaar, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De gemeentelijke diensten zijn gehuisvest in het Administratief Centrum op het Dr. V. De Walsplein 30 te 3070 Kortenberg.
De Gemeentelijke Werkplaatsen zijn gehuisvest in de Engerstraat 172 te 3071 Erps-Kwerps.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker (M/V) om ons team van De grote Kortenberg-enquête te versterken:

Enquêteur

Taken: Enquêtes afnemen, papieren enquêtes digitaliseren.

Profiel: Je hebt een heel verzorgd voorkomen. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, gesproken en geschreven. Je kunt de opdrachten zelfstandig en ordelijk afwerken. Je kan vlot werken op een PC, tablet of smartphone. Je bent minimum 16 jaar oud.

Periode: tussen 1 mei en 30 juni 2017.

Uurrooster: op basis van beschikbaarheid en opdrachten.

Verloning: € 11/u. met vrijwilligersvergoeding. (max. 3 u./dag, € 33/dag)

Werkplek: bevraging op locatie in Kortenberg en deelgemeenten. Voor het digitaliseren van de bevragingen stellen wij een computer en werkplek ter beschikking in het gemeentehuis.

Interesse?
Stel dan je kandidatuur vóór 1 mei per e-mail waar bij je in bijlage tevens CV en een uittreksel uit het strafregister bijvoegt: personeelsdienst@kortenberg.be

Meer info?
personeelsdienst@kortenberg.be of 02 755 22 82

Spontaan solliciteren

Het gemeentebestuur heeft dikwijls snel nood aan nieuwe personeelsleden o.a. ter vervanging van personeelsleden bij langdurige ziekte, loopbaanonderbreking, enz.

Spontane sollicitaties zijn steeds welkom. Geef duidelijk aan welke functies uw voorkeur wegdragen. Als er vacatures zijn waarvoor u in aanmerking komt, wordt u gecontacteerd. U kan uw sollicitatie richten aan het college van burgemeester en schepenen van Kortenberg, De Walsplein 30 - 3070 Kortenberg.

Meer informatie
Personeelsdienst
02 755 22 55
personeelsdienst@kortenberg.be

Op de hoogte blijven van vacatures bij het gemeentebestuur

Wenst u op de hoogte te blijven van vacatures bij het gemeentebestuur van Kortenberg, schrijf u dan in op de algemene nieuwsbrief van Kortenberg. In deze nieuwsbrief, die enkele keren per maand wordt verstuurd, worden immers ook de vacatures van het gemeentebestuur opgenomen.