Richtingwijzer

Reserveren vrijetijdsinfrastructuur

Welkom op de pagina voor het reserveren van gemeentelijke vrijetijdsinfrastructuur.

Wil je eerst kennismaken maken met onze uitgebreide infrastructuur klik dan hier. Hier vind je ook het huurprijzenreglement.

Een deel van onze vrijetijdsinfrastructuur is online te reserveren. Dit kan voor de volgende zalen: GC Colomba, OC De Zolder, Academie Berkenhof, OC Berkenhof, OC Atrium, sporthal Kortenberg en sporthal Erps-Kwerps. OC De Zolder kan u niet reserveren tijdens de schooluren.

Voor deze online reservaties maken we gebruik van het softwareprogramma PLANON. Via deze KNOP kom je terecht op de reservatiepagina's. Om van start te kunnen gaan heb je inloggegevens nodig. Deze kan je aanvragen via vrijetijd@kortenberg.be Online reserveren is enkel mogelijk voor erkende Kortenbergse verenigingen.

Wens je vrijetijdsinfrastructuur te gebruiken die niet online kan gereserveerd worden? Dan kan je contact opnemen met de beheerders van deze gebouwen. Hun contactgegevens vind je via deze link

Wanneer u gemeentelijke vrijetijdsinfrastructuur gebruikt, houdt dit in dat u akkoord bent met alle geldende reglementen terzake.

Opgelet, vergeet niet de juiste aanvragen voor je evenement in te dienen. Een reservatie voor vrijetijdsinfrastructuur is niet gelijk aan een toelating voor een bepaald evenement. De procedures voor het aanvragen van een toelating voor een evenement kan je nalezen op de pagina 'reglementen en aanvragen'